marți, 26 mai 2009

Editia de anul acesta a Parcului Artelor


București , 19-21 iunie 2009 , Parcul Național va fii gazda celei de a doua ediții a manifestarii culturale “Parcul Artelor” având ca tema “București , 550 ani de vitalitate şi creativitate urbană bucureşteană”.

Ediția din acest an a evenimentului este organizată de catre Bianca Consulting , asociaţia culturală “Art Music & Film” ,Green Hours , TVR ,Primaria sectorului 2 ,Europa FM și iși propune să ofere participanţilor o gamă cât mai variată de manifestări artistice , care să reflecte faptul că la frumoasa varsta de 550 ani , Bucureştiul este capabil înca de vitalitate şi creativitate urbană. Mai mult decât o comemorare istorică a Capitalei , această manifestare se vrea o celebrare populară a vitalitaţii bucureştenilor , o reflecţie a sufeltului artistic , creativ şi neobosit al oraşului. Dacă anul trecut , punctul de reper al acestui festival a fost arta cinematografică , anul acesta organizatorii işi propun să acopere o gamă cât mai variată de ramuri artistice mergând de la cele clasice până la cele mai moderniste şi inovatoare . Astfel cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să se delecteze cu expoziţii de fotografie , sculptură , piese de teatru pentru adulţi şi pentru copii , proiecţii vizuale , concerte , artă decorativa , momente de circ , poi , dansuri , street art şi multe alte surprize de care veţi avea parte pe întreg parcursul celor trei zile .

Ca locaţie “Parcul Artelor” vă aşteaptă într-o zonă uşor accesibilă atât pe jos (prin parc), cât şi cu automobilul (intrare prin b-dul Basarabiei, str. Coravu și str. Arh. Harjeu),stația de metrou Muncii ,şi vă întâmpină într-un spaţiu diversificat : o zonă verde la intrare, un amfiteatru modern, în aer liber, cu 2500 locuri situat în mijlocul Parcului Național(oferit de ), proaspăt reabilitat, două terase, o colonadă acoperită, un platou la întretăierea aleilor parcului .

Aşadar , bucureşteni de toate vârstele vă aşteptăm in perioada 19-21 iunie in Parcul Naţional să sărbătorim împreună oraşul în care trăim , arta şi , mai ales , pe noi cei care suntem adevaratul suflet al capitalei !