luni, 15 iunie 2009

Juggling workshop & shop, firejuggling by juggler.ro


Iată încă o surpriză pe am pregatit o pentru voi . Trupa de la Juggler.ro va fii prezentă în toate cele trei zile ale festivalului cu animaţiile de zi (jonglerii cu mingi sau maciuci, diablo, devilstick, poiuri) , cele de seara (firejuggling ) , cu noul lor brand de produse tripy juggling şi cu un workshop unde veţi putea "fura" câteva mici secrete de la cei mai buni în acest domeniu .Pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu fenomenul cea mai bună exprimare vine chiar de la membrii trupei :"Când vezi un jongler te uimeşte puţin, te amuză puţin, te vrăjeşte puţin şi tocmai din această cauză mulţi se întreabă: „Oare cum o face?”
Nu este deloc dificil, nu ai nevoie de talent sau de îndemânare. Cel mai important este perseverenţa şi răbdarea. În câteva ore oricine poate învăţa să arunce trei mingi, trebuie doar să îţi doreşti …
Când te joci este la fel de magic ca şi când doar te uiţi, poţi descoperi o lume nouă în timp ce te relaxezi şi oferi clipe de distracţie altora. Jonglatul este un mod de autoexprimare, în timpul jocului dispare lumea exterioară. Pe lângă faptul că este un mod plăcut de a petrece timpul liber, îndeamnă la socializare, având în vedere că este o preocupare de grup. Exerciţiul regulat dezvoltă capacitatea de concentrare, distributia atenţiei şi îmbunătăţeşte reflexele.
Jonglatul nu înseamnă să devii cel mai bun, este vorba de altceva, de dragostea faţă de joc, perseverenţă şi creativitate."
Pe noi trupa de la juggler.ro ne-a cucerit , aşa cum sperăm să vă cucerească şi pe voi în cele trei zile ale evenimentului .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu