miercuri, 17 iunie 2009

Compania de teatru "Paiata"


Daca vrei sa te distrezi alaturi de clovni, zane, vrajitoare si alte personaje din lumea basmelor, cheama-i langa tine pe cei de la Paiata Party si vei avea o super petrecere ! Indiferent unde vrei sa-ti serbezi ziua, onomastica sau orice eveniment important din viata ta, la gradinita, scoala, acasa sau in locatia noastra din str Natatiei nr 43 vei avea parte de multe surprize, jocuri si concursuri inteligente si spectacole interactive.

Asa suna mesajul transmis de Paiata cititorilor! Foarte interesant! I-am contactat si astfel compania de teatru de papusi a devenit parte la proiectul Parcul Artelor editia II.

S-au pregatit pentru pitici spectacole de papusi atat vineri(19iunie) cat si sambata(20 iunie) si de asemeni Paiata ne bucura cu posibilitatea de a invata sa modelam baloane si sa facem face-painting intr-o atmosfera placuta de vara in aer liber alaturi de personaje de vis!

Echipa lor este alcatuita doar din profesionisti, asadar petrecerea este garantata !!

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice)
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
    O zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere