luni, 15 iunie 2009

Trupa de teatru "ArCa LuI nOe"


Compania Naţională de Teatru ” ArCa LuI nOe ” a fost înfiinţată pe 25 aprilie 2006 de către Alexandru Robert Nagy, în urma mai multor selecţii au fost aleşi câţiva dintre cei mai talentaţi şi promiţători tineri actori amatori pentru a realiza o echipă unită şi deschisă mereu noilor tendinţe teatrale.
Compania este formată din Trupa de Teatru “ArCa LuI nOe” din Bucureşti şi Trupa de Teatru “ArCa LuI nOe” a Casei Municipale de Cultura Cluj-Napoca.
Realizând în 3 ani un număr record de producţii (20 - dintre care doar câteva au fost selectate pentru a face parte din repertoriu permanent), la un nivel apreciat de importante jurii ale unora dintre cele mai faimoase si longevive festivaluri de teatru din România, trupa se numară printre primele 3 cele mai bune trupe din ţară, fiind aproape imposibil să se realizeze un clasament precis.
In cadrul Parcului Artelor , Compania Naţională de Teatru ” ArCa LuI nOe ” va avea doua reprezentatii pe scena mica astfel :
*vineri la 18:00 ” – spectacolul „PLUTA PE SPATE” – comedie în şcoală după Eugen Şerbănescu, regia: Alexandru Nagy ;
* sambata la 18:30 -spectacolul „PROŞTII SUB CLAR DE LUNĂ” comedie după Teodor Mazilu, regia: Alexandru Nagy – spectacol distins cu premiul pentru REGIE la Festivalul Naţional de Teatru „JOS PĂLĂRIA”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu